Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@08:46:50 GMT

تاثیر بحران مسکن لوکزامبورگ بر اقتصاد بلژیک

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۷۷۷۲

تاثیر بحران مسکن لوکزامبورگ بر اقتصاد بلژیک

بحران مسکن در استان لوکزامبورگ، واقع در کشوری اروپایی با همین نام، اقتصاد سایر کشورهای همسایه را نیز تحت تاثیر قرار داده و باعث افزایش قابل توجه هزینه‌ها در بلژیک نیز شده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مدیران لوکزامبورگ از افزایش بی‌سابقه هزینه مسکن خبر داده و مدعی شده‌اند که نرخ مسکن طی یک سال گذشته، حدود ۲۱ درصد افزایش یافته است که این میزان با هیچیک از سایر نقاط کشور قابل مقایسه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رویداد بر مهاجرت هر چه بیشتر ساکنان استان به کشورهای همسایه منجر شده و اقتصاد آن‌ها را نیز تحت تأثیر قرار داده است. در حال حاضر، حدود ۷۰ هزار نفر از مردم استان لوکزامبورگ، یعنی حدود ۱۰ درصد از کل جمعیت کشور در فرانسه، بلژیک و آلمان زندگی می‌کنند که البته هر روزه بر تعداد این افراد افزوده می‌شود.

گزارش‌ها حاکی است که مهاجرت مردم لوکزامبورگ به بلژیک، منجر به افزایش ۲۱ درصدی هزینه مسکن در آن طی پنج سال گذشته شده ضمن اینکه اقتصاد کشور میزبان را نیز از جنبه‌های دیگری تحت تأثیر قرار داده است. جالب این‌که، هزینه اموالی که در بزرگراه‌های میان لوکزامبورگ و بلژیک واقع شده از ارزشی به مراتب بالاتر از سایر دارایی‌ها برخوردار است و در نتیجه، تنها افراد ثروتمند توانایی سکونت در آن‌ها را دارند.

بسیاری از منتقدان استدلال کرده‌اند که شرایط کنونی حاکم بر مهاجرت مردم لوکزامبورگ به بلژیک، کیفیت زندگی شهروندان کشور میزبان را به طور قابل توجهی کاهش داده زیرا هزینه‌های دیگر را تحت تأثیر قرار داده است.

گزارش‌ها حاکی است که در حال حاضر، قیمت یک خانه معمولی در لوکزامبورگ به بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار یورو می‌رسد که همین امر، زندگی را برای بسیاری از مردم طبقه پایین و حتی متوسط شهر دشوار کرده و آن‌ها را به ادامه زندگی در سایر کشورهای همسایه سوق داده است.

کد خبر 555734

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان لوکزامبورگ بلژیک فرانسه آلمان مسکن قیمت مسکن اقتصاد اروپا یورو بزرگراه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قرار داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۷۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد

مهرناز قربان‌پور هنرمند خوشنویس که ۲ اثر از او در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است، درباره برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار مهر بیان کرد: نمایشگاه با کیفیت خوبی برگزار شده است. به ویژه در شرایطی که نمایشگاه برگزار کردن کار سختی شده است و انگیزه کافی از سوی هنرمندان وجود ندارد، به همین دلیل در فضای کلاسیک خوشنویسی، کمتر شاهد برگزاری چنین رویدادهایی هستیم و نمایشگاه گروهی با این کیفیت کمتر برگزار می‌شود.‌

وی با تاکید بر اینکه کیفیت برگزاری نمایشگاه توسط بخش خصوصی بسیار محسوس است، گفت: به طور قطع اگر جایی بخواهد از هنرمندان حمایت کند بخش خصوصی است، کسانی که در فروش آثار هنری و گالری‌داری تخصص دارند، هم در برگزاری نمایشگاه موفق‌ترند و هم در فروش آثار می‌توانند موفق‌تر عمل کنند. مطمئناً اگر بخش خصوصی به این عرصه ورود کند، اتفاقات خوبی می‌تواند به لحاظ حرفه‌ای برای هنرمندان بیفتد.

این هنرمند خوشنویس درباره نمایشگاه «روایت باران» توضیح داد: نمایشگاه «روایت باران» از چند جهت متفاوت است؛ اختصاص یک بخش به نمایش آثار قدما جالب توجه است، همچنین از اساتید پیشکسوت آثاری به نمایش درآمده و نشان از گزینش خوب در انتخاب آثار دارد. در مجموع نمایشگاه شسته رفته و خوبی است. مدت‌هاست این اتفاقات کمرنگ شده و نمایشگاه خوب، کم می‌بینیم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من، خوشنویسی ما ظرفیت بسیار بالایی دارد، هنرمندان خوبی در این عرصه داریم که زحمت بسیاری می‌کشند که نیاز به حمایت دارند. به هر حال وقتی حمایت‌های خوبی از یک هنرمند شود، مطمئناً آثار فاخر و بهتری خلق می‌کند. اما وقتی نه فضایی برای ارایه آثار وجود داشته باشد و نه فضایی برای فروش آن، انگیزه هنرمند کاهش پیدا می‌کند.

قربان پور در پایان گفت: حضور افرادی که تخصص دارند و سال‌هاست در این حوزه فعالیت دارند، کار بلد هستند و می‌توانند ارایه‌های قوی و حرفه‌ای و خوبی داشته باشند، مغتنم است و مطمئناً چنین حرکت‌هایی به بهبود وضعیت هنر کمک می‌کند.

اولین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» توسط گالری تخصصی هنرهایی ایرانی و اسلامی «ترانه باران» در فرهنگسرای نیاوران برپا شده و تا پایان اردیبهشت همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ دایر است.

کد خبر 6097681

دیگر خبرها

  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن